Еволюція і постійний інноваційний розвиток дав можливість людству полегшити свою працю. Якщо ще кілька століть назад основою практично будь-якого виробництва була важка ручна праця людини, то зараз цю роботу виконують виключно машини і високотехнологічне обладнання. Роль людини зводиться лише до контролю роботи обладнання.

Трішки історії

Перша промислова революція відбулася багато в чому завдяки розробці механізмів, в яких використовувалися властивості тиску. Винахід парового двигуна, в основі роботи якого лежить перетворення енергії пара в іншу робочу енергію, є яскравим прикладом механізмів, що істотно полегшили працю людини. На цьому наука не зупинилася, а в результаті постійного вдосконалення механічні передачі, використовувані у верстатах, промислових машинах були замінені на більш практичні гідравлічні і пневматичні передачі. Ці механізми проявили себе як максимально продуктивні частини машин, в основі роботи яких лежить трансформація тиску, стисливої рідини або газу в робочу енергію для обладнання.

Роль гідравлічного обладнання

Використання гідравліки дало можливість підвищити ефективність управління обладнанням. Забезпечило плавність зміни швидкості руху механізмів, зробило їх руху більш точними, гранично акуратними.

Гідравлічні приводи дають можливість досягти максимальної потужності механізму. Сучасні гідравлічні пристрої володіють електронним управлінням, що істотно розширює їх функціональність, а також дозволяє досягти максимальної потужності.

Гідравлічне обладнання стало основою для створення устаткування, що використовується практично у всіх промислових галузях. Гідравліка стала основою техніки для металургійного виробництва, будівельної галузі, харчової промисловості та медицини та інших важливих галузей.

Важко уявити виробництво без гідравлічних механізмів. Вони стали основою високотехнологічної техніки, яка використовується повсюдно. Завдяки їй робота обладнання стала більш точною, безпечною для життя людини, а також менш енерговитратною. Гідравліка забезпечує максимальну потужність при мінімальній витраті енергії.

На світовому ринку гідравлічне обладнання представлено в широкому асортименті. Але при його виборі, звичайно, варто звернути особливу увагу на виробника. Провідними компаніями, які завоювали всесвітню повагу, вважають:

  • BOSCH REXROTH;
  • MOOG;
  • HYDAC.

Європейська якість, бездоганна репутація, а також постійне вдосконалення технологій дають можливість цим компаніям надавати своїм клієнтам тільки висококласне обладнання. Широка лінійка техніки цих компаній відрізняється високою продуктивністю, потужністю. В арсеналі компаній можна знайти різноманітні типи та види клапанів, розподільники, фільтри, блоки і корпуси контролю, різноманітні гідроакумулятори і багато іншого.

Бездоганна якість в поєднанні з інноваційними техніками робить обладнання цих компаній найбільш затребуваним продуктом на ринку гідравлічної техніки. Продукція цих компаній продається по всьому світу і має тільки позитивні відгуки від споживачів. Всі товари мають сертифікат якості, а їх ефективність перевірена багаторічним досвідом і безперебійною роботою техніки. Конкурентна вартість продукції даних брендів дозволяє розвивати свій бізнес, ґрунтуючись тільки на якісному європейському обладнанні.