Festo – німецька компанія, що існує ще із 1925 року. Головною сферою діяльності є пневмоавтоматика та автоматизація. Саме цей бренд зарекомендував себе найкращим серед інших компаній, тому продукція його виробництва користується великою популярністю у всьому світі.

Особливості продукції бренду

Вироби від компанії Festo різноманітні, починаючи від простих за конструкцією наборів до складних рішень із повною автоматизацією процесів. Основним завданням, яке ставить перед собою бренд – розробляти спеціальне виробниче обладнання. У 2007 р. бренд мав 2800 патентів, які були оформлені в різних країнах світу.

Важливий і той факт, що Фесто працює з різноманітними університетами та компаніями-розробниками згідно із програмою Bionic Learning Network. Завдяки цій програмі можна реалізувати багато ідей щодо автоматизації. Це стане надійною допомогою при подальшій розробці нових виробів. До таких продуктів відносять:

  • SmartBird;
  • Airic’s arm;
  • Airacuda;
  • Aqua Jelly;
  • AquaPenguin;
  • Aqua Ray.

Для сучасних умов Festo пропонує широкий вибір спеціальних виробів та комплексних систем автоматичного управління, діагностики. Також бренд займається установкою, налаштуванням систем, гарантійним та подальшим обслуговуванням.

Основним принципом роботи компанії є – «усе із одних рук». Це означає, що будь-який клієнт із різних країн може отримати увесь перелік техніки та сучасних рішень для проведення автоматизації. Наявність комплексних пневматичних та електромеханічних систем у готовому вигляді для установки суттєво полегшує подальший монтаж.

Сфери, що використовують вироби від компанії Фесто:

  • харчова;
  • фармацевтична;
  • косметична;
  • автомобільна та електронна промисловість;
  • системи безперервного циклу;
  • лінії пакування.

Суттєвою перевагою бренду є відповідність будь-якого обладнання до гігієнічних та інших вимог, стандартів у сфері безпеки охорони здоров’я та життя людини, а також захисту довколишнього середовища.

Переваги в сфері виготовлення автомобілів

Майже 50 років пневматика та системи від Фесто використовуються у будівництві автомобілів. Ця сфера розвивається достатньо динамічно, тому тут новаторські ідеї компанії вітаються. Завдяки рішенням спеціалістів компанії відбувається автоматизація на усіх етапах – у пресовому цеху, під час збірки корпусів, двигунів та машин у цілому. Також автоматизація можлива і в процесі фарбування.

Завдяки «готовим рішенням» бренду, а також комплексній конфігурації усіх систем автоматизації суттєво знижується час, що закладається на модернізацію виробництва, обслуговування систем.

Важливі рішення на шляху до першості

У 1965 р. бренд зробив важливий крок на шляху до своєї першості. Компанія створила підрозділ Festo Didactic, який займається навчанням свого персоналу, а також працівників своїх партнерів. Цей підрозділ займається комплексним підходом до навчання за трьома основними напрямками – технікою автоматизації, персоналом та організацією виробництва.

Ще одним сучасним кроком стало виробництво «інтегрованої автоматизації», вона об’єднує:

  • управління пневматичними та електромеханічними приводами;
  • збір сигналів датчиків;
  • передачу електросигналів, що управляють через цифрові протоколи.

Завдяки цим рішенням компанія сміливо дивиться у майбутнє.

У 2011 р. компанією було відкрито Глобальний виробничий центр обладнання для повітряної підготовки. Цей завод став головним підприємством із виготовлення допоміжних блоків та вакуумної техніки.

Новітні та сучасні рішення та підходи дозволяють досягати успіхів у автоматизації виробництва, що значно зменшує час та затрати клієнтів компанії Фесто. Саме тому бренд настільки популярний. Його пропозиції завжди на крок попереду, що дозволяє тримати лідерські позиції. Купити продукцію бренду можна у нашому магазині.